Ballonartiesten verwerken duizenden ballonnen in levensgrote neushoorn

Een aantal ballonartiesten maakten donderdag, met de medewerking van ballonnengroothandel Sempertex Europe uit Genk, een levensgroot neushoorndesign van ballonnen. Met succes. Het ballonnenkunstwerk - verwerkt uit een 7.500-tal ballonnen in verschillende maten en kleuren, nam een dag werk in beslag, en past in het Rhino Balloon Project. Een goed doel waarvoor de groothandel zich inschreef. Het project vestigt de aandacht op de neushoornstroperij, en ijvert voor het behoud van de tot uitroeiing bedreigde neushoorns in Afrika.
Het neushoorndesign staat, naargelang de omstandigheden, een week lang tegenover de ingang van Shopping 1 in Genk. Rani Vandiest (Sempertex Europe) vertelt: "De neushoorn mag op deze plaats een week lang blijven staan. We hopen dan ook dat de ballonnen het een week lang redden. Wat van het weer en van de mensen zal afhangen", zegt ze.

Rani Vandiest: "We werkten van 10.00 uur 's morgens tot 19.30 uur 's avonds aan de bouw van de neushoorn, die in verschillende stukken gebouwd is. Omstreeks 20.30 uur plaatsten we de stukken in bestelwagens en verplaatsten de neushoorn op die manier naar het centrum van Genk. Waar we hem in elkaar zetten, wat ongeveer drie kwartier in beslag nam", legt Rani Vandiest het verloop van de dag uit.





Het team (*) is positief over het behaalde resultaat: "Door de goede voorbereiding en de planning van onze projectleider (Wouter Kipperman) is de bouw van de neushoorn zeer vlot verlopen. We hebben al zeer mooie reacties gehad", blikt Rani Vandiest tevreden terug naar het verloop van het project.

(*) Wouter Kipperman, Rani Vandiest, Koen Van Damme, Marilyn Kochen, Francine Appeltans, Peter Vuurstaek en Steven De Maesschalck.


In de kijker_$type=sticky$count=4$hide=home

Video's_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

acties,4,events,16,faq,4,in de kijker,22,nieuws,15,producten,5,video,14,
false
ltr
item
Circusartikelen - Circus JOJO: Ballonartiesten verwerken duizenden ballonnen in levensgrote neushoorn
Ballonartiesten verwerken duizenden ballonnen in levensgrote neushoorn
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoF85BaYOHTVDoW-hQVCpGYm8KaGIg6ocZPxbPE42bS4Uou__yKyfKlfj2I7-2c10bSNb1E5LHoa4-gftq4mCwQXXDKBQ1J_VNvyLNZeVMgNl75xdiltQEn0sqtnxxAn8rZfWtRSrzcPpm/s320/Sempertex_Europe_Rhino_Balloon_Project_Genk_11-08-16_3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoF85BaYOHTVDoW-hQVCpGYm8KaGIg6ocZPxbPE42bS4Uou__yKyfKlfj2I7-2c10bSNb1E5LHoa4-gftq4mCwQXXDKBQ1J_VNvyLNZeVMgNl75xdiltQEn0sqtnxxAn8rZfWtRSrzcPpm/s72-c/Sempertex_Europe_Rhino_Balloon_Project_Genk_11-08-16_3.jpg
Circusartikelen - Circus JOJO
http://circusjojo.blogspot.com/2016/08/ballonartiesten-verwerken-duizenden.html
http://circusjojo.blogspot.com/
http://circusjojo.blogspot.com/
http://circusjojo.blogspot.com/2016/08/ballonartiesten-verwerken-duizenden.html
true
2470532405962076206
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren